Verkkosivustot

Verkkosivustoja rakennetaan moneen eri tarpeeseen. Pienet ja yksinkertaiset sivustot saadaanpystyyn hyvinkin nopeasti, mutta isompiin sivustoihin saattaa mennä useampi kuukausi. Kaikki on tietekin kiinni myös siitä että materiaali sivustoja varten toimitetaan ajoissa ja sellaisena että sitä pystyy käyttämään.

Mikä sivuston rakentamisessa maksaa?

Pienet ja hyvin yksinkertaiset sivut maksaa 496€ (sis. ALV 24%). Näihin ei yleensä mene paljon aikaa. Hintaa tulee tietenkin lisää kun rakennetaan isompaa sivustoa missä on paljon sivuja tai toimintoja. Sivusto mikä sisältää useita kieliversioita luonnollisesti myös lisää hintaa. Lisäksi verkkokaupan tai varauskalenterin rakentaminen sivustolle on aikaa vievää työtä. Työmäärä lisääntyy ja käytetään maksullisia lisäosia. Myös premiun teemojen käyttäminen maksaa, ja niitä löytyy moneen eri lähtöön. Jotkut maksulliset lisäosat ovat kertamaksullisia, mutta niitä on myös kuukausi ja vuosi maksullisia.

Pienet sivustot

alkaen 496€ (sis. ALV 24%)

Tarjouksen pyytäminen tai tuntilaskutus

Lähtökohtaisesti kannattaa aina pyytää tarjous sivuston rakentamisesta tai uudistamisesta. Myös esim. jo olemassa olevan sivuston siirtämisestä toiseen palvelimeen kannattaa pyytää tarjous. Näin yleensä vältytään sivustojen hinnan karkaaminen käsistä sillä tuntiveloituksella tehtäävät työt laskutetaan hintaan 50€ / tunti (sis. ALV 24%). Eli vaikka olisitkin jo pyytänyt tarjousta sivuston rakentamisesta ja sivustoa on aloitettu rakentaa, niin kannattaa pyytää uutta tarjousta missä lisätyöt ovat huomioitu ennen niiden aloittamista.

Tuntilaskutus

50€ / tunti (sis. ALV 24%)